Van jongs af aan ben ik al met interieur bezig en dan vooral de kleine details. Altijd heb ik zelf
meubeltjes opgeknapt en de wanden in mijn huis hebben alle kleuren van de regenboog al gezien. Ook het buitenleven spreekt mij enorm aan, zo zette mijn moeder mij als baby met de kinderwagen in de tuin als ik een huiluurtje had, ook al regende het pijpestelen en joeg de wind om het huis en sloeg het zand in de kinderwagen, toen was ik pas weer stil en tevreden, mijn moeder en ik hebben het er nog vaak over. Ook heb ik een geweldige jeugd gehad, met vriendinnen veel paardrijden door de bossen en hutjes bouwen. Dit alles zul je vaak terug zien in mijn collectie in de webshop, veel artikelen met mooie details en zelfs artikelen voor in de tuin. Veelal artikelen die uniek en doorleefd zijn en een eigen verhaal met zich mee brengen, artikelen die persoonlijkheid toevoegen aan je interieur en zelfs geimporteerde artikelen die met de hand gemaakt zijn.
Voortdurend ben ik op zoek naar oude objecten maar ook nieuwe artikelen spreken me aan zolang ze maar in de collectie passen.

Graag wil ik jou inspireren om een uniek en sfeervol huis samen te stellen, een unieke plek waar jij je thuis en fijn bij voelt, zowel binnen als  buiten.
Heb je iets gezien wat je erg aanspreekt en wil je het graag in het echt zien? Neem dan even
contact met mij op. Je bent van harte welkom :-)

Voor meer gegevens over Lifestyle Uniq klik HIER.

Groetjes,       
                                          

VOLG JE ME AL OP INSTAGRAM?     

                                        

 

      

 

© 2017 - 2024 lifestyle Uniq | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel